26 June 2014

memories , kenangan ?

Alhamdulillah, puasa hampir tiba lagi beberapa hari sahaja bulan ramadhan akan muncul . teringat kisah aku setahun yang lalu .. lame bukan ? oh tidak lar selama mane yang korang fikirkan sebenarnye . bagi aku sekejap sgt setahun itu berlalu pergi .. kalau lar boleh diputarkan balik mase yg diberi aku akan hargai mase itu .. tapi itu lar lumrah kehidupan . lumrah manusia .bila dah takde baru nak hargai masa tu . aku masih ingat dari first puasa sehingga akhir puasa Allah menguji aku dengan ujian dan dugaan yg sangat berat . Sememangye Allah takkan menguji hambaNya diluar kemampuan . Alhamdulillah aku kuat ketika m'hadapi dugaan dan ujian yg diberi walaupun ketika itu aku rase jatuh dan sukar untuk bangun sendiri . Dengan pertolongan keluarga , kawan-ii aku tetap bangun dan berdiri . :) terima kasih semua . untuk tahun nie aku mohon semoga aku lebih matang untuk menghadapi dugaan dan ujianNye .. in syaa allah .. aaminn .


 walaupun kenangan itu pahit tapi tetap menjadi kenangan :')


**iklan sekejap 

okeyh nuffnang kat sebelah nieh aku baru buat , ak tgk kat blog nie http://amyliana86.blogspot.com/2013/02/tutorial-daftar-nuffnang-cara-nak.html .  terima kasih yer :) . sejujurnye ak taktau pon apa function churp-ii nieh .. ak tau bende tu kene click ... lepas tu ??? pernah jugak ak click churp-ii nie kat orang punye lpas ak click ak tgk mcam takde ap jer, ak terus click (x) sebelah kanan nieh . hehe sorry .sesiapa yg sudi explain silakan yer . terima kasih . :)

No comments:

Post a Comment