16 July 2014

kauu rase ?

ehh haii . yer kamu, kamu lar yg tgh bace entry nie haii assalamualaikum . sehad semua nye ? lame rasenye tak update blog . bile nak update blog nie kne amek mood yg sgt tenang dan cool baru lar entry tu sedap jer bile dibace kan . tanak lar update blog tgh mara-ii tgh takde mood nnt sume bnde pon tak jadi .. berapa hari da tak update blog nie bnyak ker bende nak dipost kann ?tak pon sebenar nye .. sebab tak tauu nak update pasal ap .. yg nie pon taktau nak update pasal ap .. yg korang tgh bace nie ak dok m'bebel bnde yg same jer dari atas kn ? perasan tak ? ker tak bace ? hee . sepatut nye lar kan kalau nk update blog nie aku kena ad notebook kat sebelah, siap-ii tulis ap yg nak update .. takde lar jadi m'bebel pnjang mcam nie kn mcam takde modal nak ckap . orang lain pon nyampah . okeyh, skang nie aku nak stop kat sini sbb aku pon naik menyampah dgn ap yg aku taip . salam ramadhan yg ke 18 hari .. ehh betol kan ? selamat berpuasa dan selamat hari raye yg bakal menjelma .

2 comments: