25 July 2014

selamat hari raye . kosong - ii ehh ?



assalamualaikum dan selamat petang .. dengan rase rendah diri aku zainiliza mohamad taslim ingin mengucapkan selamat hari raye maaf zahir dan batin kepada semua umat islam .. yg ondway balik kampung semoge selamat sampai ke destinasi . yg masih bekerja hari ini *macam aku* semoge bekerja dgn lebih gigih dan tekun . hikhik .. *wlaupun sebenar nye mlas gile da nak keje* .. mood aku ke lautttt skang nieh .. sbb esok aku still kene kerja smpai ahd .. huarggghh ! sebelum terlambat disini, aku ingin memohon maaf kepada rakan - ii blogger .. andainye diri ini ad melakukan kesilapan kcik mahupon besar harap dimaapkan . andainye diri ini ad melukakan, mengecewekan, mengecikkan dan segale me larh harap memaafkan dibulan yg mulia nie .. kot - ii aku ad terhutang korang ker bagitau yer .. *tapi rase mcam takde sbb ak baru lagi dlam dunia blog* . :) okeyh lar jumpe lagi lepas rayee .. babaii .. 

p/s : sorry untuk penggunaan *aku*

5 comments:

  1. Selamat hari raya , and maaf zahir batin jugakk ,, salam kosong kosong ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. 0 - 0 .. hee . salam perkenalan . :))

      Delete
  2. Salam Ukhuwwah.
    Jemput drop url blog kat Mister Linky's saya...~ Shikin @ NAZECK ~

    ReplyDelete