05 August 2014

membebel . :)

haii assalamualaikum . selamat petang .. lame tak menyapu halaman "rumah" nie . kebizian agak t'serlah  due tiga hari nie .. dengan masalah yg tak pernah sudah .. alhamdulillah masalah atau ujian allah bagi tu bermakne allah masing sygkan kite . allah pilih kite sebab allah tau kite sorang jer yg mampu hadapi .. in syaa allah .. petang - ii tgh keje nie taktau nak buad ap .. patient tak rmai ptg - ii mcam nie .. lepas mgrib atau isyak baru lar ramai .. time - ii nak balek tu lar rmai .. *dalam hati memberontak knape patient dtg* ahahaa .. sebenar nye take bende nak ckap .. *lpas tu aphal post entry* saje lar nak mengisi masa lapang smentara takde keje nak buad nie kan .. blog nie pon da lame takde pengunjung .. *sedeh* .. nak join give away tpi syarat tu mcam rase rumit sgt jer *ker aku yg tak pham* . nak buad giveaway sendri pon mmg mcam tak lar kann .. sbb nye nnt nak kene hantar hadiah-ii tu .. ak amek mase sikit nak kne hntar hadiah-ii .. yer lar kan keje .. nnt lame tak hntar kat tuan tanah da aku kene kondem .. penah lar jadi sponser utk satu kwan ak nie agak lame ak perap hadiah tu .. nseb baek tuan tanah tak memarah .. *tetibe rase mcam nak jadi sponser lagi*  sesape nak aku jadi sponser sila lar hubungi ak . hehee .. huhh ! okeyh lar .. tuu jer nak membebel hari nie .. :))

1 comment:

  1. salam. selamat hr raya. dtg sini blogwalking dan fllow. meh jenguk blog liz. ada mcm2 story jgk hihi www.liylizyusof.com

    ReplyDelete