10 August 2014

oppo ker lenovo ?

haii selamat petang .. assalamualaikum .. lame rase nye tak update . kebiasaan nye aku akan update blog time kerje sbb pc kat uma alahaai mcam mnx beli baru .. mmg tak lar kan .. kne format blek baru okeyh kot ..lembap sgt .. biase lar kalau update kat tmpat keje ie tggu mmg betol - ii free mcam hari nie ..d'sbbkan hari ahad jadi kurang sikit lar org nak g klinik ..mungkin sbb weekend kn .. nak bercuti, balek kg semua .. okeyh berbalik pada tajuk, oppo ker lenovo ? ad sesiapa tak yg da pernah gune oppo? tgh gune oppo ker ? camera oppo cantek wehh ..tak payah nak edit .. serious tak tipu .. tapi taktau lar kalau ad yg gune oppo tu ckap tak cantek .. sbb mase ak test kat psaraye tu cantek gile nnt ak belanje 1 gmba .. ak siap blutooth lagi  gmba yg ktorg selfie .. bukan maen xcited lagi kan ? so crite dy knape ak nak gune lenovo . oppo tu saje promot mber aku yg nak beli . ak beli lenovo yg dy gune skang ? ahaha . okeyh baii ..

*rase macam mintak kaki entry kali nie* 
*eh ker sebelum nie pon entry mcam mintak kaki jugak*
*ahh pedulikan*


nah aku belanje 1 gamba dari oppo . ohh sebelum terlupe ini gamba camera depan . diulangi camera hadapan . kalau tak percaya tgk tulisan belakang tu n pin tudung aku ! babai .

4 comments:

  1. masing2 ada kelebihan dan kelemahan..

    saya singgah sini dari blog mialiana... :)
    done follow sini... #149

    jemput singgah : Hikayat Budak Pening

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betol msing-ii ad kelebihan dan kelemahan . :)

      Delete
  2. guna lenovo tapi suke oppo..aci gitu? haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann ? hehe ,, ini name nye curang . ahaha

      Delete