14 August 2014

takde title . :)

haii . assalamualaikum . selamat petang .. lama tak sapu halaman blog nie .. kadang-ii tu ad bnyak sbb kenape kite tak hupdate blog .. *aku jer larh* .. sbb aku terpikir takan semua bnde aku nak update kan ? takod jugak nak update semua bnde pasal diri sendri .. yer lar blog nie pon bukan aku sorang yg bace .. rmai yg bace .. kang tersalah taip ker ap ker da kene printscreen .. aku jugak yg malu .. kalau boleh tu bia lar femes bnde yg baik kan .. biar org bce blog kite yg baek-ii jer .. kalau org ckap tu yg murni-ii jer .. sbb kadang-ii tu aku taktau same ad bnde tu ptut aku update ker tak ? yg nie pon perlu ker aku taip ? bnyak kali jugak pk .. tapi apakan daye .. beranikan diri .. sbb aku ckap nie pon pasal siri sendri .. jeles tgk org yg pndai pasal dunia blog nie .. ad jer pendapat yg dyowg nk update .. ad jer pngalaman dyowg nak share .. tahniah yer untuk korang-ii .. aku sedang belajar mngenali dunia blog .. hikhik . *pause*

hmm, sekarang nie aku tgh berjalan - jalan blog ker blog .. dari senarai SINI .. rmai jugak yg join .. tahniah kepada pemenang yer .. aku akan berjalan dari semasa ker semasa .. rmai sgt tu nak buad dlam mase sehari .. mane tau aku t'pas pandang harap maaf yer .. sila lar singgah dan follow blog yg tak seberapa nie .. kepada kak Mia liana, thanks yer sbb buad segmen "nak URL blog #7" nie .. sbb lyza boleh berjalan menziarahi blog yg lain ..hee.. okeyh lar cukup kot untuk hari nie .. babai .. assalamualaikum .

3 comments:

  1. as salam. abah zuki pun join segmen mialiana tu. hmmm..dpt tambah kenalan n follower.

    ReplyDelete
  2. bw, singgah sini. good luck dlm dunia blogging okay. hehe. :)

    ReplyDelete