16 November 2014

redha itu pasrah

assalamualaikum . 

rase nye entry aku nie semua yg pasal sedeh-ii jer kan ? lagu pon konon-ii feel . mmg buad blog nie untuk sedeh-ii ker mcam mane kan ? hehee . okeyh tak, sbb jiwa aku skang nie still melayang-ii . yer ! ak pon da melepaskan ap yg sepatutnye ak tak dapat . mmg ak da ikhlaskan hati aku . aku redha ap yg berlaku dan sepatut nye aku kene happy sbb Allah tolong aku lepaskan ap yg ak tak perlu dapat . aku yakin dan percaya sgt Allah itu ad hadiah yang terbaik untuk ak .. :) . tak semua apa yg kite nak akan dapat mcam ak post kat entry NIE .. sbb dulu ak da pernah rase bahagia . pernah rase happy .. sebab tu org cakap bile kite snang, jgn lupe mase kite susah dan mase kite susah jgn lupe kite pernah senang dlu . ak dah pernah rase bahgia apa salah nye sekali sekala Allah uji aku untuk rase susah pulak .. rase mcam org laen pernah rase susah .. aku suke ayat member ak nie "hidup nie singkat bila-ii mase boleh mati" yer btol hidup nie singkat rugi nak nanges msalah-ii mcam tu .. boleh nak nanges untuk melepaskan rase kekcewaan .. *cehh ayat aku* . ahahah . tapi kene ingat jugak kite hidup nie bukan untuk nanges jer .. dan bukan untuk happy jer .. orang cakap tu bia lar sedang-ii .. okay ? kite orang perempuan kalau ad masalah jgn tunjuk sgt tau nnt lagi nmpak kite lemah . kite kene kuat .. yeahh ! ahaha .. *konon kuat ker camne nie*

okayh, aku nak cakap terima kaseh bebanyak yg bagi komen positif untuk entry-ii ak sebelom nie .. korang bnyak bgi ak sokongan sebenar nye . terima kasih sgt-ii .. iloveyou larh .. :) . nak join GA pon takde mood nie .. nnt larh ad mase, ad mood aku join eh .. nak menyinggah blog org pon rase malas-ii jer nieh .. *patut blog aku takde followers* . okeyh smpai sini saje celoteh aku hari nie .. 

assalamualaikum, 

2 comments:

  1. follow balik blog dan google+cik anggurdan like facebook blog cik anggur di http://inibelogcikanggur.blogspot.com terima kasih

    ReplyDelete
  2. follow blog cik anggur,follow twitter atau facebook cik anggur balik terima kasih di http://inibelogcikanggur.blogspot.com

    ReplyDelete