21 December 2014

"Segmen GA Jalan-Jalan Tambah Kenalan by Ema Hasan"


haii . dah lame tak join GA . jom ramai-ii memeriahkan GA nie . syarat gile simple yg pernah ak tengok . nak aku join GA korang bagi syarat mudah macam nie . comfirm ak join . hekhek . menang ker kalah itu cerita last . jom tingkatkan followers . 


Syarat penyertaan:
1. Buat satu entry khas bertajuk "Segmen GA Jalan-Jalan Tambah Kenalan by Ema Hasan"
2. Tampal banner dibawah beserta backlink ke segmen ini.
3. Then just follow blog aku ni Ema Hasan (ni wajib ye).
4. Dah setel semua, sila tinggalkan link dan email kau orang dekat ruangan komen.

Disebabkan ini adalah first segmen anjuran aku, so hadiah mini-mini dulu ye nak tengok samada ada sambutan atau tak. Kalau ada sambutan, InshaaAllah next time nak buat segmen GA lain pulak dengan hadiah yang lebih menarik. 

Bagi segmen ini 5 orang pemenang akan dipilih secara random dan mestilah menepati syarat-syarat penyertaan yang telah ditetapkan. Hadiah merupakan topup prepaid tak kesahlah maxis/digi/celcom atau apa-apa yang dijual dikedai topup. 

Hadiah penyertaan:
1) RM30 x seorang
2) RM20 x seorang
3) RM10 x 3 orang

Keep in mind! >_<
Tempoh segmen berlangsung: 19 Dec 2014 - 19 Jan 2015
Tarikh pengumuman pemenang : 22 Jan 2015
Tarikh pembayaran hadiah : Selewat-lewatnya 3 hari selepas tarikh pengumuman.





*** GOOD LUCK! ***










21 comments:

  1. Assalamualaikum , blogwalking dari segmen yang sama . Jemput singgah blog wani :)

    Segmen GA Jalan-ii Tambah Kenalan

    ReplyDelete
  2. salam.singgh cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/12/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

    ReplyDelete
  3. Hi, dari segmen yg sama. Blogwalking disini.
    Done following you #219
    Jemput singgah:
    http://fhadfhadzilah.blogspot.com/2014/12/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

    ReplyDelete
  4. salam,,iqha blogwalking here! :)
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html
    done follow #220

    ReplyDelete
  5. singgah & follow dari segmen yang sama. :) #223
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/12/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

    jangan lupa join segmen ira ye :3
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/12/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  6. singgah melawat... ^_^

    [ http://junejourney.blogspot.com/2015/01/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html ]

    ReplyDelete
  7. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu.. ayu ada buat segmen juga.. nanti boleh la join segmen ayu pula..tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

    ReplyDelete
  8. singgah melawat dan follow sini.

    http://chenachenis.blogspot.com/2015/01/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

    ReplyDelete
  9. Singgah sini.
    Selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  10. singgah sini dari segmen yg sama.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2015/01/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

    ReplyDelete
  11. Salam,
    akak singgah dr segmen yg same...good luck dear...:)

    http://sitiasiah84.blogspot.com/2015/01/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

    ReplyDelete
  12. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.68 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum Singgah melawat dari segmen yg sama http://dindamaisarra.blogspot.com/2015/01/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

    ReplyDelete
  14. datang singgah dari segmen sama ☺

    www.cikimm.com

    ReplyDelete
  15. salam..jalan sini..dah follow awak..jom singgah blog and follow..

    http://miszrockers.blogspot.com/2015/01/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

    ReplyDelete
  16. Salam.... singgah sini dari segmen yg sama

    http://dielacraft.blogspot.com/2015/01/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

    ReplyDelete