04 January 2015

hai ,

Assalamualaikum .. haii korang . sekejap ad , sekejap takde . da macam chips more plak kan . Actually, blog nie hanye persinggahan bile aku rase ak nak luahkan perasaan . tak kesah lah ad orang bace ker tak . yg penting aku dah luah apa yg aku rase . aku join GA pon sbb tgk syarat mudah n simple . boleh gitu ? hee . sorry-ii sgt ad blog yg aku tak singgah tak follow sbb mood ak tahun 2015 nie suam-ii kuku jer . rase rajin ak singgah . tak rajin tak singgah . aku mmg suke bace blog orang .. lagi-ii pasal diri die sendri kan .. tapi kebetulan mase aku bkak blog orang tu aku tak sign in so mampu bace jer lah tak follow . sbb aku kat tempat keje so kalau aku bkak blog mesti kene log out .. kdang-ii aku bace blog org bukan dari followers sendiri , aku taip ap jer yg aku rase nak bace .. kesian followers aku . No wonder lah page view ak maintain . hehe .

3 comments: