15 January 2015

PILIHAN .

assalamualaikum ,

Semalam ad tgk video yg jadi viral skang . aku suke ayat perempuan tu .. tersusun . kemas . paling aku suke perkataan pilihan tu . dalam dunia nie Allah bagi 1 perkara iaitu PILIHAN .  kalau dalam video tersebut berkait dgn KPOP tu . tapi aku amek perkataan pilihan tu berkaitan JODOH . hee . tgk SINI .

tapiii .. ramai jer macam kondem video nie . aku nak cakap pon tak berani . sebab diam lebih baik dari berkata-ii .. aku cume suke ayat yg dy cakap tu PILIHAN . aku just tukar ayat dy . dy cakap pasal pergi atau tidak .. aku just tukar nak terima atau tidak . hehe .. jodoh nie weh .. kene pk sedalam-dalam nye . hee . tgk lah video tu lepas tu bagi pandangan kite same-ii share ilmu . okay baii .

No comments:

Post a Comment