31 March 2015

hai April , bye March

hai Assalamualaikum . selamat datang bulan April . selamat tinggal bulan march . semoga jumpa lagi ditahun yang akan datang . Esok 1 April 2015 kat mana-mana media sosial pun aku akan jumpa pasal GST . "GST nie menyusahkan rakyat lah ............... bla bla bla ............... pung pang pung pang " . hikss . okay lah , aku pilih berdiam diri dari berkata-kata .. bukan sokong . siapa yang suka kan ? tapi berdiam dri lebih baik . nak luahkan apa yang tak puas hati pon siapa nak dengar . PM ? kau nak dengar ? eh okay , sebenar nye bukan nak cakap pasal GST lah . 

Sebenar nye nak cakap mulai esok aku dapat kerja baru . Alhamdulillah . memang nak sangat berhenti kerja sini .yer lah , waktu kerja 12jam 10am 10pm . tak larat lah nak hadap siang malam kerja sini . takde life pulak rase . wedding kawan pun banyak tinggal . cuti pon hari isnin . nak cuti pon susah . so , berhenti . alhamdulillah dapat kerja baru .. aku harap kerja baru nie aku happy lah . takpe lah kerja banyak pon asalkan happy . bos pon okay .  kat sini bukan tak okay . banyak jer rilek dari buat kerja . customer pon tak banyak tapi tu lah waktu kerja teruk. nak dating pon tak sempat .ahaks ! 

okay , tu je nak bagitau . HAHA . 
#kerjabaru
#azambaru
#betulkanniat
#Alhamdulillah
#nakkawenoii 

2 comments:

  1. Salam mesra..

    Jemput join Segmen Bloglist Mei-Jun CN yer : http://www.cekgunorazimah.com/2015/03/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn.html

    ReplyDelete